Wordt zomer ondernemer

Wordt zomer ondernemer

Speciaal voor jongeren: wordt ZomerOndernemer


Ben jij tussen de 15 en 22 jaar en heb je een idee om een eigen bedrijf te starten of ben je nog op zoek naar vakantiewerk? Dan is het project ZomerOndernemer iets voor jou!

Tijdens het project ZomerOndernemer start je in een periode van 6 weken onder professionele begeleiding je eigen bedrijf. Het ontwikkelen van kleding, bouwen van websites, verkopen van producten of het organiseren van evenementen: alles kan!

Het project

ZomerOndernemer begint met een 3-daagse training waarbij je in een groep de basis van het ondernemen leert kennen. Denk hierbij aan het werven van klanten, hoe je moet boekhouden en hoe je uiteindelijk geld verdient. Na de training ontvang je een startkapitaal en ga je aan de slag met je bedrijf. Iedere week bezoek je samen met de groep een succesvolle ondernemer uit jouw regio. Het project sluit af met een feestelijke bijeenkomst waarbij jij jouw bedrijf presenteert aan een groot publiek. Is het ondernemerschap toch niets voor jou? Jij bepaalt zelf of je na de zomer doorgaat met ondernemen. Je zit nergens aan vast.

Deelname is gratis

Het enige wat je nodig hebt, is een idee voor een bedrijf en motivatie. Er is zelfs ruimte om tijdens het project op vakantie te gaan! Aarzel niet en maak van jouw droom nu werkelijkheid en zorg voor een onvergetelijke zomer. Kijk op www.zomerondernemer.nl om je aan te melden of voor meer info.

Ervaringen van anderen

Er is een filmpje gemaakt met jongeren die eerder deelgenomen hebben. Kijk hoe zij het ervaren hebben:   Youtube video

Met vriendelijke groet,

Sander Spierenburg

communicatieadviseur

Related Posts

No posts were found for display

About Author