voor 1 sept bijdragen Burendag aanvragen

voor 1 sept bijdragen Burendag aanvragen

Burendag

DSC_4683 IMG_3103

Bericht van Gemeente Stichtse Vecht

Bericht op de gemeente website

30 juni 2015 – Zaterdag 26 september is het Burendag: een jaarlijks feest dat u viert met uw buren en de buurt. Ook in Stichtse Vecht organiseren verschillende wijken leuke activiteiten, zoals een wijkfeest, een buurtbarbecue of het opknappen van een speeltuin. Zo’n activiteit is de ideale gelegenheid om uw buren eens op een andere manier te leren kennen. Doe ook mee en organiseer samen met uw buren iets leuks op 25, 26 of 27 september. Het Oranjefonds stelt per activiteit maximaal 450 euro beschikbaar.

Wethouder Jaap Verkroost: ‘Een goed contact met de buren maakt het leven zoveel prettiger. Niet alleen als er leuke dingen op stapel staan, maar ook als het een keertje tegenzit. Immers, de mensen in uw directe woonomgeving worden tegenwoordig steeds belangrijker, bijvoorbeeld als u zorg nodig hebt. Buren kunnen vaak met betrekkelijk weinig moeite een belangrijk steentje bijdragen.’

Budget aanvragen tot 1 september

Burendag is een initiatief van het Oranje Fonds. Dit fonds wil betrokkenheid in de samenleving bevorderen. U kunt tot 1 september budget aanvragen voor uw activiteit, maar wacht niet te lang want op = op. Meer informatie vindt u op www.burendag.nl.

En stuur ook even een berichtje met je plannen naar de wijkcommissie op  emailadres: wijkcie.valkenkamp@gmail.com

Related Posts

No posts were found for display

About Author