Verkeersmaatregelen 17-28 februari

Verkeersmaatregelen 17-28 februari

Bericht van de Gebiedsregisseur Team Ruimtelijke Ontwikkeling

Werk langs de rondwegen in Maarssenbroek; kappen en snoeien van bomen langs de Burgemeester Waverijnweg, Safariweg, Vogelweg en Floraweg.

Vanaf maandag 17 februari t/m vrijdag 28 februari worden langs de rondwegen (Burgemeester Waverijnweg, Safariweg, Vogelweg en Floraweg) in Maarssenbroek bomen gekapt en gesnoeid.

Op veel locaties worden tijdelijke verkeersmaatregelen aangebracht zoals wegversmallingen (18 locaties) en verkeersomleidingen (2 locaties).

·         Bij de wegversmallingen: Wordt in principe 1 rijstrook afgesloten ondersteund, met indien nodig, door verkeersregelaars.

Het verkeer, de hulpdiensten en de bussen hebben hier weinig hinder van.

Ter plaatse van de bushalte Safariweg/Zebraspoor (busbaan) en bushalte Safariweg/Kamelenspoor (busbaan) wordt een tijdelijke halte geplaatst aan de overzijde van de weg.

Hier wordt een verkeersregelaar ingezet om de busreizigers te begeleiden. Alle bushalten zijn/blijven bereikbaar voor publiek.

Voor de het verkeer, hulpdiensten en bus is doorgang mogelijk

·         Bij de wegomleidingen: Wordt de rijbaan, omdat hier minder passeerruimte aanwezig is, geheel afgesloten. Het gaat om:

1.            De Safariweg thv het politieburau Bisonspoor aan de zijde van Antilopespoor op 26 februari tussen 7.00-16.00 uur.

Voor de hulpdiensten is doorgang mogelijk in geval van nood, voor de bus wordt een omleiding ingesteld en vervalt de bushalte bij Antilopespoor.

2.            De Floraweg tussen de Burgemeester Waverijnweg en de wijkingang van Boomstede op 24 februari tussen 10.00-16.00 uur. 

Voor de hulpdiensten is doorgang mogelijk in geval van nood, voor de bus is ook doorgang mogelijk hier worden verkeersregelaars voor ingezet.

De werkzaamheden worden in opdracht van de gemeente Stichtse Vecht uitgevoerd door Verheij Integrale Groenzorg.

Met vriendelijke groet,

Olivier de Jonge Oudraat

Gebiedsregisseur
Team Ruimtelijke Ontwikkeling

  olivier.de.jonge.oudraat@stichtsevecht.nlT 0346 25 42 65 M 06 30 02 34 76 Maandag afwezigEndelhovenlaan 1, 3601 GR  MaarssenPostbus 1212, 3600 BE  Maarssen
Nu abonneren op onze nieuwsbrief

Related Posts

No posts were found for display

About Author