28 sep 2014: Skeelerronde door Valkenkamp

28 sep 2014: Skeelerronde door Valkenkamp

Dit weekeinde werd de 5e Skeelerronde door de wijken van Maarssenbroek georganiseerd

Het startpunt was Bisonspoor. De grote tocht (van 13 km) ging door alle 14 wijken van Maarssenbroek om uiteindelijk weer bij Bisonspoor te finishen. Voor de minder getrainde deelnemers, was er een kleine route van 5 km. In elke wijk werd een stempelpost ingericht.

In onze wijk Valkenkamp was dit een uitgebreide stempelpost. DSC_4701 stempel

De wijkcommissie maakt hier elk jaar een gezellige feestelijke stempelpost van. Als steun aan al die deelnemers die al zo ver gekomen waren én om deze tocht te kunnen volbrengen, werd hier vers fruit en drinken uitgedeeld.

DSC_4742 deelnemer

Onze vaste DJ draaide een opbeurende beat voor de vermoeide skeelers. De “winnaars” hadden hier geen aandacht voor, maar reden snel door naar de hoofdprijzen.

DSC_4696 DJ

Vele deelnemers genoten van de drankjes, fruit en muziek en namen even pauze voor ze hun sportieve tocht vervolgden.P1090194

Deelnemers uitgedost met kleurrijke pruik, of een lang nachthemd met slaapmuts, waren de smaakmakers. Rond de Valkenkamp.Eu  kraam, verzamelden zich steeds groepjes voor dit gezellige moment.

DSC_4917 deelnemer slaapmutsvDSC_4758 kleurrijk stel

Na  deze innerlijke versterking kon ieder weer verder om de eindstreep te halen. Velen bedankte de wijkcommissie Valkenkamp, voor deze gastvrijheid.team voor stand

 

De hele foto serie kun je zien in ons fotoalbum:

https://www.valkenkamp.eu/foto-album/nggallery/valkenkamp/28-sep-2014-skeelertocht-door-valkenkamp

 

Link naar Video reportage van de organisatie:  https://www.youtube.com/watch?v=m-jRyYf_yDo    (na 4 minuten, de passage door Valkenkamp)

 

 

 

 

Related Posts

No posts were found for display

About Author