Nieuwbouw de Valkenier (1)

Nieuwbouw de Valkenier (1)

Beste Buurtbewoner,
In april van dit jaar hebben we op de wijkpagina en in de nieuwsbrief van de wijk een bericht geplaatst over de nieuwbouw plannen van de locatie Valkenier. Abrona wil de huidige locatie verbeteren, omdat het pand niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd en de woonwensen van de huidige bewoners en medewerkers.

Wij hebben een intensief traject doorlopen met medewerkers, bewoners en familie waarna een ontwerp is gemaakt voor een nieuw gebouw dat wel aan de wensen voldoet. Het ontwerptraject kostte meer tijd dan aanvankelijk werd gedacht. Dit betekent dat we nog niet exact weten wanneer we de vergunning bij de gemeente kunnen aanvragen en wanneer we daadwerkelijk met de bouw kunnen starten.

Toch willen wij de bewoners van Valkenkamp graag het voorlopige ontwerp laten zien. We hebben onze directe buren een uitnodiging gestuurd voor een informatieavond. Ook u als bewoner van Valkenkamp bent van harte welkom.

Op 29 oktober organiseren wij in samenwerking met de architect een informatieavond in de Valkenier. De bijeenkomst vindt plaats in het dagactiviteitencentrum van de Valkenier (de ingang met schuifdeuren waar het logo van Abrona boven hangt).

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 19.15 uur: Inloop
  • 19.30 uur: Welkomstwoord en aanleiding voor nieuwbouw plannen
  • 19.45 uur: Presentatie van de nieuwbouw plannen
  • 20.30 uur: Gelegenheid voor het stellen van vragen
  • 21.00 uur: Afronding

Interesse?

Meldt u zich dan vóór 23 oktober aan via het email adres: NieuwbouwMaarssen@abrona.nl
Graag met vermelding van uw huisnummer en het aantal personen.

Mede namens de Projectgroep nieuwbouw Maarssen,

Met vriendelijke groet,

Maarten Hazenleger MBA
Manager Zorg
Abrona Huis ter Heide

Related Posts

No posts were found for display

About Author