maart: Kabeltje leggen……..

maart: Kabeltje leggen……..

Kabeltje leggen……..

In een flink deel van Valkenkamp is de stoep open geweest om een KPN kabel te leggen. Communicatie vooraf, lijkt een zwak punt. Als de stoep nu ongelijk is, of de afwatering problemen geeft, dan graag melding doen op:  http://www.meldingenonline.nl/stichtsevecht/

Related Posts

No posts were found for display

About Author

Comments for: maart: Kabeltje leggen……..

3 comments found

 1. Bert van Kelegom

  Is het leggen van de kabels voor glasvezel of voor het koperen VVDSL netwerk? Ik ben namelijk benieuwd wanneer die upgrade gaat komen nu overal glasvezel beschikbaar komt behalve hier in Maarssenbroek en overstappen naar Ziggo vind ik geen echt goed idee.
  Weet iemand hier iets over?

  1. Post author: 
   Hans

   Hallo Bert, dank voor je bericht. Wij hebben gehoord, dat het te maken zou hebben met onderhoudswerkzaamheden van KPN.
   Voor een partij, glasvezel gaat aangeleggen, zal nog wel een peiling komen, hoeveel huishoudens hier interesse in hebben. Groeten, Hans

   1. Sjef

    Ik heb van de kabelleggers gehoord dat het wel degelijk glasvezelkabels van de KPN zijn.
    Ik de wijk zijn ook diverse nieuwe kasten geplaatst die daar mee te maken hebben. KPN gaat niet over tot het leggen van glasvezel naar de woningen. Dit is veel te kostbaar.
    Nu wordt het signaal nog weggestuurd vanuit een centrale op de Amsterdamsestraatweg. Dit is veel te ver weg om hier een goed en snel signaal te krijgen. Straks komt dat signaal vanuit die kasten dus veel dichterbij en dus sneller. Aldus de medewerkers die aan de kabels en kasten hebben gewerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.