jan: Je telt echt mee als je meetelt !

jan: Je telt echt mee als je meetelt !

Verkiezingen Provinciale Staten en waterschappen:

extra tellers gezocht

Op woensdag 18 maart 2015 kunnen stemgerechtigde kiezers weer naar de stembus. Er vinden dan landelijk voor het eerst gecombineerde verkiezingen plaats voor de leden van de Provinciale Staten en de leden van het algemeen bestuur van de waterschappen. Op de verkiezingsavond worden dit keer de stemmen van twee verkiezingen geteld. Dat betekent een hoop extra werk. We zijn dan ook op zoek naar extra tellers. Iets voor u? Familieleden en/of vrienden? Laat het ons weten!

Iedereen vanaf 18 jaar kan zich opgeven om te komen tellen. De werkzaamheden starten om 21.00 uur op de stembureaus en duren naar verwachting tot middernacht. Samen met de aanwezige stembureauleden en overige tellers helpt u mee met het vaststellen van de uitslag. Elke teller ontvangt een vaste vergoeding van 25 euro. Uiteraard gaan we kijken of we tellers zoveel mogelijk kunnen plaatsen op een stembureau in hun directe omgeving.

Meld u aan voor 9 februari

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 9 februari 2015. U kunt het aanmeldformulier downloaden en naar ons toesturen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bureau Verkiezingen op het telefoonnummer 14 0346 of mail naar info@stichtsevecht.nl.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Sander Spierenburg

communicatieadviseur, afdeling interne dienstverlening

 

sander.spierenburg@stichtsevecht.nlT 0346 25 47 7 9 M 06 51 48 86 95Aanwezig van dinsdag tot en met vrijdag 

Endelhovenlaan 1, 3601 GR  Maarssen

Postbus 1212, 3600 BE  Maarssen

www.stichtsevecht.nl en volg ons op Twitter @stichtsevecht.nl

Afspraak maken? Grof vuil aanmelden? Losse stoeptegel doorgeven? Regel je zaken snel via de digitale balie op www.stichtsevecht.nl. Vanzelfsprekend.

 

Related Posts

No posts were found for display

About Author