Introductie Olivier de Jonge Oudraat

Introductie Olivier de Jonge Oudraat

Gebiedsregisseur Olivier de Jonge Oudraat

Mijn naam is Olivier de Jonge Oudraat en ik ben de nieuwe gebiedsregisseur in o.a. Valkenkamp. Mijn andere gebieden zijn: Boomstede, Fazantenkamp, Reigerskamp, Zwanenkamp, Nieuwersluis, Loenersloot, Loenen aan de Vecht, Vreeland en Nigtevecht.

Ik ben 35 jaar en woon in Utrecht. Voor ik bij de gemeente ging werken heb ik diverse banen gehad: van lasser in een fabriek tot cameraman voor diverse televisieprogramma’s. Op mijn 27ste ben ik begonnen met de opleiding Social Management aan de Hogeschool van Utrecht. Na het behalen van mijn diploma ben ik aan de slag gegaan als wijkbeheerder voor woningcorporatie Stadgenoot in Amsterdam Osdorp. En nu al een bijna 3 jaar werkzaam als gebiedsregisseur bij de gemeente Stichtse Vecht.

Wat doet een gebiedsregisseur?

Als gebiedsregisseur ben ik verantwoordelijk voor het bevorderen en/of behouden van de sociale en fysieke leefbaarheid in mijn gebied. Met diverse partijen en collega’s binnen en buiten de gemeentelijke organisatie werken wij samen om dit te realiseren. Verder heb ik goed contact met de gebiedswethouder Frank van Liempdt. Ik houd hem op de hoogte van wat er speelt binnen de wijk op het gebied van leefbaarheid.

Ik ben ook bezig met het genereren van initiatieven, het oppikken van signalen uit de wijk en het activeren van bewoners. Ik doe dit in nauwe samenwerking met mijn collega’s binnen de gemeente en natuurlijk de wijkcommissie Valkenkamp. Daarnaast werk ik veel samen met de wijkagent, de jongerenwerker, het sociaal wijkteam en alle andere partners die in het gebied actief zijn.

Mocht u vragen hebben of wilt u kennismaken, dan kunt u mij bereiken via 0346 25 4265 of per mail : olivier.de.jonge.oudraat@stichtsevecht.nl

Related Posts

No posts were found for display

About Author