april: Caravans of aanhangwagens

april: Caravans of aanhangwagens

Verwijderen fout geparkeerde caravans of

aanhangwagens

Bericht op website Stichtse Vecht:

4 april 2015 – Met de komst van het voorjaar en de vakanties weer in het vooruitzicht, verschijnen er weer campers, caravans en aanhangwagens in het straatbeeld. Als deze voertuigen op openbare parkeerplaatsen staan, wordt het soms lastig om een parkeerplek voor de auto te vinden. Om overlast te voorkomen zijn parkeerregels vastgesteld in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV). Campers, caravans en aanhangwagens mogen niet langer dan drie dagen langs de weg of op reguliere parkeerplaatsen geparkeerd worden. Voor de goede orde: parkeren op het trottoir – als oplossing om geen parkeerplaats in beslag te nemen – is ook niet toegestaan.

De komende tijd zullen de buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA’s) controles uitvoeren op het fout (te lang) parkeren van recreatievoertuigen en aanhangwagens. In eerste instantie zult u alleen een sticker op uw aanhangwagen of caravan aantreffen. U bent dan nog in de gelegenheid het voertuig weg te halen. Het verplaatsen naar een andere openbare parkeerplaats is niet toegestaan. Haalt u het voertuig niet weg, dan riskeert u een boete of wegslepen waarbij de kosten voor uw rekening zijn.

 

Link naar oorspronkelijk bericht:

http://www.stichtsevecht.nl/inwoners/nieuws_42402/item/verwijderen-fout-geparkeerde-caravans-of-aanhangwagens_43028.html

Related Posts

No posts were found for display

About Author