30 dec: veiligheid jaarwisseling

30 dec: veiligheid jaarwisseling

Bericht van Team Veiligheid Stichtse Vecht

De jaarwisseling staat voor de deur. Ook dit jaar zijn er preventieve maatregelen genomen zoals het verwijderen of afsluiten van straatmeubilair. Ook is er aandacht besteed aan (vuurwerk)preventie in de vorm van flyers. Iedereen die vuurwerk koopt, krijgt een folder mee met daarop de belangrijkste regels en tips (zie onderaan).

Deze jaarwisseling zijn er vuurwerkvrije zones ingesteld rond de kinderboerderijen Otterspoor in Maarssenbroek, Vechtse Hoeve in Maarssen-Dorp en de Dierenwijde in Breukelen. In deze gebieden zal extra toezicht gehouden worden door gemeentelijke toezichthouders en Politie.

De oren en ogen van de inwoners, signaleringsteams en wijkcommissies zijn van essentieel belang. Signaleert u zaken die te maken hebben met schade en/of vernieling, dan verzoeken wij u dit te melden bij het Telefonisch Informatiecentrum van de gemeente (0346-254000 / tic@stichtsevecht.nl).

Bij heterdaadsituaties kunt u de politie bellen, spoed 1-1-2 en geen spoed 0900-8844. Rondom de feestdagen zijn veel mensen langere tijd van huis, waardoor inbrekers hun gang kunnen gaan.

Gezamenlijk zorgen wij voor een feestelijk jaarwisseling!

Tot slot danken wij u hartelijk voor de inzet van het afgelopen jaar en wensen wij u een gezond en veilig 2018!

Met vriendelijke groet,

Team Veiligheid

 

 

Related Posts

No posts were found for display

About Author