25 april: Oranjefeesten

25 april: Oranjefeesten

Oranje Komitee heeft programmaboekje

Oranjefeesten Maarssenbroek

klaar.

Klik hier om het te bekijken:  Maarssen_koningsdag 2015

20110430-DSC_4779

Het bestuur van de Stichting Oranje Komitee Maarssenbroek, bestaande uit vertegenwoordigers van de Protestante Gemeente De Arkgemeenschap en kinderboerderij Otterspoor, heeft het programma van de Oranjefeesten in Maarssenbroek voor dit jaar afgerond.

Begin april wordt het Oranjeboekje huis-aan-huis in Maarssenbroek bezorgd.

Op zaterdagavond 25 april a.s. om 20.30 uur geeft de nieuwe burgemeester Marc Witteman het startschot van de lampionoptocht op het plein voor de roltrap van het station Maarssenbroek. De lampionoptocht gaat door de wijken Bisonspoor, Kamelenspoor, Pauwenkamp, Duivenkamp en weer Bisonspoor en wordt begeleid door fanfare- en discomuziek. Kinderen, die in de groepen 1 t/m 4 van de basisscholen zitten, krijgen gratis op het plein een lampion uitgereikt.

Op maandag 27 april zijn er Oranjefeesten rond kerkcentrum De Ark in Duivenkamp en de kinderboerderij Otterspoor in het wijkpark Reigerskamp. Er kan door de kinderen weer gebruik gemaakt worden van de vrijmarkten rond De Ark en Otterspoor. Er staan kramen met tweede handsgoederen, er worden kinderactiviteiten georganiseerd en er staan gezellige terrassen met versnaperingen. Kortom volop gezelligheid.

Op het podium nabij kerkcentrum De Ark zijn er optredens van dans- en muziekgroepen X-clusieve Dance & Sports treedt om 10.30 uur op; Dancin Vechtstreek vanaf 11.00 uur; New Feel the Beat vanaf 12.00 uur en om 13.00 uur treedt de band Evergreen op. Om 14.00 uur is er een Open Podium waar talent uit Maarssenbroek kan optreden.

Informatie bij Mario van Dijk mario.van.dijk@hetnet.nl

Informatie: Mario van Dijk 06-10810277

Related Posts

No posts were found for display

About Author