11 juli = Midzomerbijeenkomst

11 juli = Midzomerbijeenkomst

Voor de vierde keer op rij organiseert gemeente Stichtse Vecht de Midzomerbijeenkomst. Op donderdag 11 juli, van 17:30 – 20:00 uur in park Goudestein te Maarssen. Als inwoner, vereniging of ondernemer van de gemeente bent u van harte welkom. De bijeenkomst staat dit jaar in het teken van de hulpverleners in Stichtse Vecht. Daarnaast wordt de traditionele ‘gedecoreerden-middag’ tijdens de Midzomerbijeenkomst gehouden.

Hulpverleners centraal
De midzomerbijeenkomst markeert het einde van het bestuurlijke seizoen en is voor het bestuur een manier om inwoners te verwelkomen en elkaar te ontmoeten. Dit jaar zetten we de hulpverleners van Stichtse Vecht in het zonnetje.

“Onze gemeente kent vele actieve hulpverleners zowel op vrijwillige als professionele basis. Wij zijn dankbaar dat deze mensen zich met zoveel passie en enthousiasme voor onze gemeente inzetten. Daar zijn we als college dan ook heel trots op en dat willen we vieren. Hopelijk draagt dit ook bij aan het respect voor de hulpverleners en kunnen we zo de afstand tussen hulpverleners en inwoners een stukje kleiner maken”, aldus burgemeester Van Mastrigt.

De tuin van Goudestein in Maarssen vormt het sfeervolle decor waar diverse hulpverleners zich door middel van demonstraties, workshops, shows of informatiestands aan u presenteren. Geniet van
live-muziek, een hapje en een drankje. Ook kunt u rondleidingen in Goudestein volgen en gratis naar het Vechtstreekmuseum.

Komt u ook?
We zien uw aanmelding graag uiterlijk 8 juli tegemoet. Aanmelden kan bij Noortje Arts via evenementen@stichtsevecht.nl of bel naar 14 0346. Vermeld uw naam, uw woonplaats en met hoeveel personen u komt. Vertegenwoordigt u een organisatie? Zet dat dan ook in uw email.

Opm:  Overgenomen uit persbericht gemeente Stichtsevecht

Gebruikte foto is van de VAR.

Related Posts

No posts were found for display

About Author